Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@03:48:11 GMT

آبشار عاطفه های فعال ترین موسسه خیریه در سطح کشور است

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۳۸۵۹۶

آبشار عاطفه های فعال ترین موسسه خیریه در سطح کشور است

هاشمی گفت: امروز بیست و یکمین سالگرد بنیاد بین المللی آبشار عاطفه هاست که یکی از فعال ترین موسسات در حوزه مشهد است، این موسسه فعالیت خود را در جوار امام رضا شروع کرد و امروز شاهد هستیم در شهرهای کشور دفاتر آبشار عاطفه ها فعالیت بسیاری دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدرضا هاشمی» امروز سه شنبه (8 اردیبهشت) در چهارمین رزمایش بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها گفت: در ماه رمضان، مهمان خداوند هستیم و  باید خود را برای شب های قدر آماده کنیم؛ چرا که سرنوشت ما در این شب ها رقم خواهد خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار مشهد ضمن تشکر از کادر درمان که صادقانه و با روحیه معنوی تلاش کردند و اکنون در بحث تهیه واکسن راه های ارزشمندی را شاهد هستیم؛ بیان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا، چرخه اقتصادی برخی خانواده ها به کندی پیش رفت و بسیاری از اقشار کارگر بیکار شدند که به تبع آن بحث معیشتی مردم برای بسیاری از خانواده ها و اقشار ضعیف دچار مشکل شد. رهبر معظم انقلاب بحث کمک مومنانه مواسات و همدلی را مطرح کردند و به دنیال آن خیرین در سطح کشوربه ویژه مشهد بسیار زیبا عمل کردند که این توفیق به خاطر  همجواری با آقا علی بن موسی الرضاست.

 

هاشمی گفت: ما پرورش یافته مکتب امیر المومنین(ع) هستیم و باید در رسیدگی به ایتام و مستضعفان راه ایشان را ادامه دهیم.  توجه به اقشار ضعیف بسیار ضروری و مهم است و در این میان تشکل های مردمی بسیار زیبا عمل کردند و مجموعه بین المللی آبشار عاطفه ها، یکی از مجموعه هایی که در سطح کشور و در سطح مشهد در بحث خدمت رسانی به قشر مستضعف و تیازمند بسیار زیبا عمل کرده است که در سال گذشته 14 رزمایش مومنانه مواسات و همدلی را در نقاط مختلف شهر برگزار کرد.

 

وی با خاطر نشان کردن اینکه بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها کار بسیار ماندگاری را انجام دادند، افزود: این موسسه در زمینه آذوقه، درمان، جهیزیه برای نوعروس ها خدمات گسترده ای داشته است و این چهارمین همایش است که در سال 1400 برگزار می شود. خواهران بزررگواری در مجموعه تلاش و کوشش می کنند که کمال تشکر را دارم.

 

فرماندار مشهد ابراز کرد: امروز بیست و یکمین سالگرد بنیاد بین المللی آبشار عاطفه هاست که یکی از فعال ترین موسسات در حوزه مشهد است، این موسسه فعالیت خود را در جوار امام رضا شروع کرد  امروز شاهد هستیم در شهرهای کشور دفاتر آبشار عاطفه ها فعالیت بسیاری دارد.

 

وی افزود: بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها، در کنار کمک های معیشتی، کارهای فرهنگی خوبی نیز داشتند. در بحث درمان شاهد مراجعات مکرر مردم بودیم که در  هزینه درمان مستاصل بودند و به ابشار عاطفه ها معرفی کردیم و در بحث جهیزیه نیز کمک های بسیار خوبی و شایان داشتند .

 

گفتنی است؛ چهارمین رزمایش بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها همزمان با بیست و یکمین سالگرد این موسسه با حضور محمدرضا هاشمی فرماندار مشهد، سلمان دانشور قائم مقام مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی، محمدجواد فولاد مدیر عامل بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها و خیرین و نیکوکاران در مکتب الزهرا مشهد برگزار شد.

پایان پیام/648

منبع: شبستان

کلیدواژه: بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها توزیع بسته های معیشتی رزمایش کمک مومنانه بنیاد بین المللی آبشار عاطفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۳۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست حجت الاسلام و المسلمین شهریاری؛ دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با سیدمرتضی بختیاری؛ رئیس کمیته امداد، تفاهم‌نامه‌ای را برای توسعه فرهنگ خیر و احسان با استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری امضا کردند .

رئیس کمیته امداد در همین نشست از سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق سخن گفت و از کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان یاد کرد که توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

بختیاری با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های امت اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

وی ادامه داد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

بختیاری با اشاره به استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، از آمادگی کمیته امداد برای برگزاری دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خبر داد.

وی بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، اجتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد، نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

بختیاری تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ را در خارج از کشور ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز با اشاره به خدمات مجمع تقریب در این زمینه ، گفت: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب نخستین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه برای کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

شهریاری اظهار کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار و سقف نیازها بررسی می‌شود و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم. ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومان جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

وی ادامه داد: مردم کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین از ضرورت فرهنگ سازی در این زمینه سخن گفت و افزود: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد بسیاری هستند که به برخی از پویش ها علاقه دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

شبکه نیکوکاری آی محسن یا طرح خدمت رسانی جهان اسلام ، ۱۸ خدمت ارائه می دهد، خدمات آی محسن در قدم اول شامل خدمات خیریه و مشارکت در فعالیت های نیکوکارانه است و در مراحل بعدی خدماتی مانند گردشگری تقریبی ، آموزش ، فعالیت های فرهنگی ، خدمات بیمه ، خدمات سلامت و درمان ، فعالیت های کسب و کار، حمایت از اشتغال ، خانواده و سایر خدمات مورد نیاز جامعه اسلامی راه اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • برگزاری دوره آموزشی آفات مکنده در یزد
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود