Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد اسلامی از تصویب کلیات طرح تفصیلی آبشار ۲ و پادگان ۷۷ لشگر ارتش در مشهد خبر داد و گفت: مقرر شد طرح یکپارچگی در مقیاس طراحی شهری در چارچوب احکام این مصوبه حداکثر ظرف مدت دو ماه تهیه و ابلاغ شود.

به گزارش گروه اقتصاید قدس آنلاین، در بیست و دومین جلسه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران که به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، دبیری فرزانه صادق‌مالواجرد دبیر شورا و معاون معماری و شهرسازی وزارتخانه و اعضای اصلی شورا در ساختمان دادمان وزارتخانه برگزار شد با کلیات طرح تفصیلی آبشار ۲ و پادگان لشگر ۷۷ ارتش در شهر مشهد، موافقت شد و این طرح به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزانه صادق مالواجرد دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران گفت: جلسات متعددی در مورد پادگان ۷۷ لشگر ارتش مشهد و آبشار ۲ تشکیل شد و بر اساس جمع‌بندی استان، نظر کمیته فنی و همچنین نظرات اعضای شورای عالی، با کلیات نظر کمیته فنی موافقت شد و طرح در جلسه فوق که به ریاست وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، به تصویب رسید.

دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران از ویژگی‌های این دو طرح (طرح تفصیلی اراضی آبشار ۲ و پادگان لشگر ۷۷ ارتش مشهد) که الزام داشت تا به صورت همزمان در شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران طرح شوند، توجه به حداقل بارگذاری انتفاعی و حداکثر تخصیص عرصه‌ها به فضاهای عمومی مقیاس شهر، در کنار صیانت از بناهای تاریخی، باغات هم‌پیوند با بافت تاریخی مشهد را مطرح کرد.

*پادگان درون بافت شهری قرار داشت

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که پادگان درون بافت شهری قرار داشت، اعلام کرد: دغدغه ما این بود که ضمن تامین حداکثر سطح ممکن برای کاربری‌های  خدماتی مقیاس شهری، بارگذاری انتفاعی زیادی نیز در عرصه پادگان انجام نگیرد. همچنین این دغدغه در اراضی آبشار ۲ با توجه به مجاورت با ارتفاعات جنوبی مشهد شدیدتر بود.

صادق‌مالواجرد اعلام کرد: نهایتا بر اساس رفت و برگشت‌ها و تعاملاتی که در استان انجام شد، بالاخره کمیسیون ماده ۵ استان با ارتش توافق کردند. شورای‌عالی اصرار داشت که حتما این دو طرح با هم همزمان بیاید و همزمان دو طرح بررسی شود تا بتوان همزمان فرصت‌ها و تهدیدهای هر دو طرح را با هم بالانس کرد و تعادل را برقرار نمائیم به نحوی که ضمن تامین هزینه‌ها یا انتقال پادگان، از این فرصت بی‌نظیر تکرار نشدنی برای تامین فضاهای عمومی مقیاس شهر مشهد حداکثر استفاده انجام شود.

دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با اعلام اینکه مساحت دو طرح در جمع حدود ۴۰۰ هکتار است، گفت: تلاش شد در مجموع بین ۵۰ تا ۶۰ درصد اراضی در اختیار کاربری‌های شهری اعم از معابر اصلی، پارک‌ها و خدمات مقیاس شهری قرار گیرد. ضمن آنکه تلاش شد در نهایت سهم مالک که ارتش جمهوری اسلامی ایران است در چهارچوب قانون انتقال پادگان‌ها و احکام طرح فرادست (جامع) تامین شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در پادگان بناهای واجد ارزش تاریخی و باغات هم پیوند با بافت تاریخی وجود دارد از همین رو شورا مقرر نمود تا به جهت حفظ کیفیت فضایی عرصه‌ها،  طرح یکپارچه در مقیاس طراحی شهری متضمن محل دقیق استقرار توده و فضا، تفکیک قطعات، مسیرها و معابر تعداد طبقات با تاکید بر حفظ بناهای شاخص موجود در عرصه‌های عمومی طرح و تداوم یکپارچگی فضای سبز میانی برای هر دو طرح حداکثر طرف مدت دو ماه تهیه و با رعایت الزاماتی نظیر پیوست‌های حمل و نقلی، زمان‌بندی اجرا و واگذاری‌های عرصه‌های عمومی پس از تایید مشترک دبیرخانه شورای عالی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت دفاع و کشور توسط دبیر شورای عالی به صورت همزمان ابلاغ شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دبير شورای عالی شهرسازی گردشگری وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است

جلسه‌ای به منظور هم اندیشی و هم افزایی برای جلوگیری از وقوع تخلفات ساختمانی و ایجاد توسعه شهری مطلوب با حضور معاونین دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار شهرکرد، نظام مهندسی استان و ... برگزار شد.

محمدحسین واحدیان در این جلسه گفت: با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های شهروندان که از لحاظ اصول شهرسازی در هر شهری تاثیرگذار است، بحث رسیدگی به شکایات مرتبط با ساخت و ساز‌های غیرمجاز و پیشگیری از وقوع تخلفات در شهر است که اگر مدیریت و ساماندهی نشود می‌تواند عواقب نامطلوبی برای شهروندان و شهر داشته باشد.

وی افزود: برای اینکه نظامی در شکل گیری شهر ایجاد شود ضوابطی در حوزه طرح تفضیلی شهرسازی تدوین می‌شود و با همکاری کمیسیون ماده ۵ برای کل شهر و بعضاٌ برای پهنه‌هایی از شهر تصمیماتی گرفته شد که درصورت تایید و تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی در تهران اجرایی می‌گردد.

بیشتر بخوانید

برخورد بدون تعارف مدیریت شهری شهرکرد با تخلفات ساختمانی

شهردار شهرکرد اضافه کرد: شهرداری شهرکرد از سال گذشته تاکنون از ارسال لایحه به صورت موردی در کمیسیون ماده ۵ خودداری نموده و سعی بر این است ضوابط برای عموم مردم برقرار باشد.

واحدیان، ضمن نظارت واحد اجراییات در بدو وقوع تخلفات ساختمانی، بر نظارت دقیق و اهتمام ناظرین نظام مهندسی تاکید کرد.

وی ضمن قدردانی از همکاری و حمایت دستگاه قضایی و حضور به موقع در محل تخلف اظهار داشت: دستگاه قضایی با متخلفین ساخت و ساز غیر مجاز برخورد جدی می‌نماید.

واحدیان تاکید کرد: سامانه ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز و تصرفات غیر قانونی است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • زمان برگزاری نشست مشارکت در بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است